18 Nisan 2012 Çarşamba

5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi

5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi indir, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi bul, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi çöz, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi çalış, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi yap, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi ara, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi ödev, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi fotokopi, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi konu, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi etkinliği, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi konusu, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Yaşamımızdaki Elektrik Proje Görevi hazırla,
 İLKÖĞRETİM OKULU FEN VE TEKNOLOJİ DERSİ PROJE GÖREVİ
(2011–2012 Öğretim Yılı 2.Dönem)
DERS:  Fen ve Teknoloji
TEMA: Yaşamımızda Elektrik
KONU: Basit bir elektrik devresini kullanarak masa lambası yapımı
ÖDEVİN YAPILIŞ TARİHİ:  17 Mayıs 2012
YÖNERGE: Çalışmanızı yaparken aşağıdaki adımları izleyin.
  1. Masa lambası yapmak için neler gerektiğini tespit ediniz.(Kablo, duy, pil, ampul, anahtar ve masada düz durması için düzenek vb.)
  2. Malzemeleri temin ettikten sonra çalışma planınızı oluşturun.
  3. Basit elektrik devresinin nasıl yapıldığını inceleyiniz.
  4. Edindiğiniz bilgilerden hareket ederek masa lambasını yapınız.
  5. Yaptığınız devrenin çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz.
  6. Yaptığınız çalışmayı gününde okula getirerek sunumunuzu yapınız.


Bütüncül Dereceli Puanlama Anahtarı
Açıklama: Aşağıdaki dereceli puanlama anahtarı, hazırladığınız çalışmayı değerlendirmek için hazırlanmıştır. Bu anahtar, aynı zamanda çalışmanızda hangi ölçütlere dikkat edeceğiniz konusunda size bilgi vermektedir. Bu anahtar üzerinde işaretleme yapmayınız.
indir

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder