7 Eylül 2013 Cumartesi

7. Sinif Sosyal Bilgiler Dersi Anittepe Yayinlari Öğrenci Çalişma Kitabi Cevaplari


7. Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi Anıttepe Yayınları Öğrenci Çalışma Kitabı Cevapları

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi Anıttepe yayınlarının yayınladığı öğrenci çalışma kitabı cevapları sitemize eklenmiştir. Anıttepe Yayınları 7. sınıf Sosyal Bilgiler Dersi çalışma kitabının cevaplanmış sayfalarını/sorularını bilgimiz dahilinde cevaplandırdık. Yayınlanan sayfalardaki cevapların doğruluğundan kesin emin değiliz. Bazı sayfalardaki cevaplar kişiden kişiye göre değişiklik göstermektedir. Aynı şekilde bölgeden bölgeye, şehirden şehre göre de değişiklikler olmaktadır. Siz de bunu göz önünde bulundurarak cevaplandırmalarınızı bölgenize yaşadığınız şehre ve kendi bilgilerinize, duygu-düşüncelerinize göre uyarlayınız. Ödev Kalemi Unutmayın ki bu cevaplara bakarak kendinizi test edebilir, kendi cevaplarınız ile karşılaştırabilir ve sitedeki cevaplardan yola çıkarak değişik cevaplar oluşturabilirsiniz. Sayfalardaki cevaplardan yola çıkarak sorular hakkında farklı fikirler ve düşüncelerde bulunarak kendinizi geliştirebilirsiniz. 7. Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi Anıttepe Yayınları 12. Sayfa Öğrenci Çalışma kitabı Cevapları 7. Sınıf Sosyal Bilgiler çalışma kitabındaki yanlış olduğunu düşündüğünüz cevapları yorum kısmında yazarak diğer öğrenci arkadaşlara da yardımcı olun.
   2013-2014 eğitim öğretim yılı Anıttepe Yayınları 7. sınıf sosyal Bilgiler Dersi çalışma kitabı sayfaları aşağıda eklenmiştir. Sosyal Bilgiler Dersi çalışma kitabı cevapları sayfa sayfa listelenerek sizlerin en kolay ve doğrudan ulaşabileceği şekilde sıralama yapılmıştır.
   NOT: Anıttepe Yayınları 7. Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi öğrenci çalışma kitabı cevapları yayınlanmıştır. Eğer eksik ya da eklenmesini istediğiniz bir sayfa/soru varsa yorum kısmından bize bildirin, elimizden geldiğince yayınlamaya çalışacağız.
Bütün öğrenci arkadaşlara 7. sınıf Sosyal Bilgiler dersinde başarılar dileriz.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder