23 Mayıs 2018 Çarşamba

Türk tır şoförü belediye otobüsündeki 12 kişinin yaralanmasina sebep oldu

Kazadan sonra 60 yaşındaki adam ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır.

   Bu sabah saat 07:12 geçe,  Sofya'nın (София) girişinde meydana gelen kaza ile ilgili acil yardım telefonu gelmiştir. Saat 07:21 ilk ambulans olaya yerine ulaşmıştır. Yaralı sayısı toplam 4 kişidir. Lozen'den Sofya istikametine yolculuk yapan içinde 25 kişinin bulunan belediye otobüsü, Sofya'ya 3 km kala, tırın sollama yapması esnasında otobüse çarpıp yoldan çıkarmıştır.
Nova tv haberine göre yaralılardan durumu en ağır olan 60 yaşındaki erkek yolcu, "Seveti Anna" hastanesine kaldırılmıştır. Kafasındaki yaralanmadan dolayı hastanede tedavi altına alınmıştır. Bu yolcudan başka iki kadın yolcu da uzuvlarında yaralanmalar vardır. 4 yaşındaki çocuk ise aşırı korkmadan hastaneye kaldırılmıştır. Toplam yaralı sayı 12'dir.
Olayın meydana geldiği yerde tır şoförü medya önünde konuşmayı kabul etmemiştir. Tır şoförü Türk vatandaşıdır. İlk olarak şoförün hız kuralları uygun sürüp sürmediği incelenecek.

Kaynak:
https://www.24chasa.bg/novini/article/6877038

24.05.2018
 Gökhan Kahraman 72 saatliğine göz altına alınmıştır. Tırın arkadan çarptığı 7 numaralı belediye otobüsü acil şeritte seyrediyormuş.
Türk tır sürücüsü Gökhan Kahraman, "Trakya Otoban'ında" sollama esnasında belediye otobüsüne arkadan çarparak, 12 kişinin yaralandığı ağır trafik kazasına sebebiyet verdi. İlk belirlemelere göre sürücünün takip mesafesini korumadığı için kazaya sebep olduğu yönünde. Olay yerinde yapılan inceleme ve uzmanları yorumlarına göre; tır otobüsü sollamaya çalıştığı esnada, otobüse arkadan çarparak yoldan çıkıp devrilmesine neden olduğu şeklinde değerlendirilmektedir.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder