3 Kasım 2011 Perşembe

1. Sinif Matematik Dersi Öğrenci Çalişma Kitabi Alternatif Etkinlikler


1. Ünite
01. Kaç Tanedir?
02. Doğal Sayılarla Tanışalım - Birerli ve Beşerli Ritmik Sayma
03. Doğal Sayılarla Tanışalım - Birerli ve Onarlı ritmik Sayma
04. Doğal Sayılarla Tanışalım - Onar Onar ritmik sayma
05. Birerli ve Onarlı Ritmik Sayma - Sayı Birleştirme
06. 50'ye Kadar Birerli ve Onarlı Ritmik Sayma
07. 20'den Geriye doğru Birerli Ritmik Sayma
08. Yağmur Damlalarını Boyama Sayma Eşleştirme
09. Geometrik Şekiller Say - Boya


   İlköğretim 1. Sınıf Matematik Dersi Öğrenci Çalışma kitabı 1. kitap Alternatif çalışma etkinlikleri sitemize eklenmiş olup yenilerinin de eklenmeye devam edecektir. Bu bölümde öğretmen, veli ve öğrencilere yönelik çalışma kitabına alternatif olabilecek etkinlikler/çalışmalar konu pekiştirme bölümleri yer almaktadır.
   Bu etkinlikler sırasıyla aşağıdaki hedef ve davranışları kazanmaya yönelik hazırlanmış; öğretmen veya veli ölçme sonuçlarından yararlanarak öğrencilerin başarısı hakkında karar verilebilecektir.
   Hedef ve Davranışlar - "Kaç Tanedir?", "Doğal Sayılarla Tanışalım", "Geriye doğru Sayalım", "Doğal Sayılar da Büyüdü", "Sayıları Nesnelerle Belirleyelim", "Karşılaştıralım", Tabloları Okuyalım", "Sırasını söyleyelim", "Toplayalım", "Sıfır ile Toplayalım", "Yeri Değişen Toplananlar", "Çıkaralım", "Paralarımızla Tanışalım" ve ünite ölçme değerlendirme çalışmalarından oluşmaktadır.
   NOT: 1. Sınıf Matematik Dersi öğrenci çalışma kitabı alternatif çalışma etkinlikleri yayınlanmıştır. Eğer eksik ya da eklenmesini istediğiniz bir konu/soru varsa yorum kısmından bize bildirin, elimizden geldiğince yayınlamaya çalışacağız.

Bütün öğrenci arkadaşlara 1. Sınıf Matematik Dersinde başarılar dileriz.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder