22 Aralık 2011 Perşembe

İETT Öğretmen ve Öğrenci İndirimli Kart Vize İşlemleri


İETT Öğretmen ve Öğrenci İndirimli Kart Vize İşlemleri, İndirimli Paso, öğrenci paso vize işlemleri, Öğrenci Paso, Öğretmen Paso, Vize İşlemeleri, Seyehat Kartları vize İşlemleri, İETT Paso Yenileme, Paso İETT, İETT Öğrenci Kartı online vize yardım, İndirimli Kart Güncelleme, akbil online vize formu, iett paso yenileme vize, indirimli kart güncelleme, online vize işlemleri iett



VİZE İŞLEMLERİ  
       İndirimli Seyahat Kartı sahiplerinin indirimli tarifeden yararlanabilmesi için her yıl Aralık ayı sonuna kadar, halen indirimli kart kullanma hakkına sahip olduğunu bildirmesi gerekmektedir. Bu şartı sağlamak amacıyla gerekli belgelerin İETT? ye ibraz edilmesine vize işlemi denir. Ücretsiz Seyahat Kartı sahiplerinin de ücretsiz olarak seyahat edebilmeleri için her yıl Aralık ayı sonuna kadar vize işlemi için İETT? ye başvurması gerekmektedir. 


Kullanımda olan İndirimli Öğrenci ve Öğretmen Seyahat Kartları 2011 yılı sonuna kadar geçerlidir. Geçerlilik süresinin uzatılması için 1 Ekim 2011- 31 Aralık 2011 tarihleri arasında Vize İşlemi yapılması gerekmektedir.  



ARTIK BANKAYA GİTMEDEN VİZE İŞLEMİNİ YAPABİLİRSİNİZ. 

Adım 1: Online Vize Formu' nu doldurunuz. 
Adım 2: 7 iş günü sonunda kartınızı güncelleyiniz.
Adım 3: Vize Ücreti kart bakiyenizden otomatik olarak düşecektir.


KART GÜNCELLEME : 
- Online Vize Formu'nu doldurduğunuzda başvuru talebiniz sistemimize kaydedilecektir. Başvuru talebiniz kaydedildiğinde SMS ve E-mail ile bilgilendirileceksiniz.
- 7 iş günü sonunda, başvurunuz onaylanacaktır. Başvurunuz onaylandığında SMS ve E-mail ile bilgilendirileceksiniz. 
- Lütfen bu adımdan sonra kartınızı Otomatik Satış Makinaları (OSM) ya da Akbil Dolum Bayileri'nde güncelleyiniz. Vize İşlem ücreti olan 5 TL bu güncelleme sırasında kart bakiyenizden otomatik olarak düşecektir. Akbil Dolum Bayileri'ne herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. 






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder