2 Ocak 2012 Pazartesi

5. Sınıf Türkçe Dersi 5N 1K Etkinliği - 01

5. Sınıf Türkçe Dersi 5N 1K Etkinliği, 5. Sınıf Türkçe Dersi 5N 1K Çalışması, 5. Sınıf Türkçe Dersi 5N 1K Etkinliği bul, 5. Sınıf Türkçe Dersi 5N 1K Etkinliği yap, 5. Sınıf Türkçe 5N 1K Etkinliği indir,  5. Sınıf Türkçe 5N 1K Etkinliği oku,  5. Sınıf Türkçe 5N 1K Etkinliği ne? - nerede? - ne zaman? - kim? - nasıl? - neden?




5N 1K ETKİNLİĞİ

     Arjantinli ünlü golf ustası Robert De Vincenzo, yine bir turnuvayı kazanmış, ödülünü alıp kameralara poz vermiş ve kulüp binasına gidip oradan ayrılmak üzere hazırlanmıştı. Bir süre sonra binadan çıkıp otoparktaki arabasına yürürken yanına bir kadın yaklaştı. Kadın, başarısını kutladıktan sonra ona çocuğunun çok hasta ve ölmek üzere olduğunu anlattı. Zavallı kadının hastane masraflarını ödemesi olanaksızdı. Kadının anlattığı öykü Vincenzo'yu çok etkilemişti, hemen cebinden bir çek defteri ve kalem çıkarttı, turnuvadan kazandığı paranın bir miktarını yazdı. Çeki kadının eline sıkıştırırken de ona:
- 'Umarım bebeğinin iyi günleri için harcarsın...' dedi.
     Ertesi hafta kulüpte öğle yemeği yerken, Profesyonel Golf Derneği'nin bir görevlisi yanına geldi.
- 'Otoparktaki görevli çocuklar bana geçen hafta turnuvayı kazandıktan sonra yanınıza bir kadının geldiğini ve onunla konuştuğunu söylediler' dedi. De Vincenzo başını salladı. 'Evet' dedi. Görevli:
- “Size bir haberim var o zaman. O kadın bir sahtekârdır. Üstelik hasta bir çocuğu da yok!”
- 'Sizi fena halde kandırmış efendim! ' dedi alaycı bir tavırla.
De Vincenzo;
- 'Yani ortada ölümü bekleyen bir bebek yok mu? İşte bu, bu hafta duyduğum en iyi haber! ' dedi De Vincenzo.


indir

1 yorum :

Adsız dedi ki...

Lütfen göl çocuklarınıda koyarmısınız??
Birde heidi kitabının sorularınıda koyarmısınız

Yorum Gönder