29 Şubat 2012 Çarşamba

4. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Aydınlatma Teknolojilerinin Gelişimi Proje Görevi

4. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Aydınlatma Teknolojilerinin Gelişimi Proje Görevi, 4. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Aydınlatma Teknolojilerinin Gelişimi Proje Görevi ara,4. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Aydınlatma Teknolojilerinin Gelişimi Proje Görevi bul, 4. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Aydınlatma Teknolojilerinin Gelişimi Proje Görevi çalış, 4. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Aydınlatma Teknolojilerinin Gelişimi Proje Görevi yap, 4. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Aydınlatma Teknolojilerinin Gelişimi Proje Görevi indir, 4. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Aydınlatma Teknolojilerinin Gelişimi Proje Görevi hazırla, 4. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Aydınlatma Teknolojilerinin Gelişimi Proje Görevi görevi, 4. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Aydınlatma Teknolojilerinin Gelişimi Proje Görevi görevlendirme, 4. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Aydınlatma Teknolojilerinin Gelişimi Proje Görevi etkinliği,

PROJE GÖREVİ
DERS: Fen ve Teknoloji
KONU: Aydınlatma Teknolojilerinin gelişimi
YÖNERGE: Çalışmanızı yaparken aşağıdaki adımları izleyin.
1.       Çalışmanızı planlayınız. 
2.      Eski çağlardan günümüze insanların hangi aydınlatma teknolojilerini kullandıklarıyla ilgili araştırma yaparak bilgiler toplayınız.
3.      Topladığınız bilgilerle ilgili görseller bulunuz.
4.      Aydınlata teknolojilerini tarihi gelişim sırasına göre sıralayarak yazınız.
5.      Çalışmalarınızda bitişik eğik yazı kullanınız.
6.      Noktalama işaretleri ve imla kurallarına dikkat ediniz.
7.      Çalışmalarınızı en geç 27 Mayıs 2011 tarihine kadar teslim ediniz. Çalışmanız aşağıdaki değerlendirme ölçeğine göre değerlendirilecektir. Çalışmanız hazır olduğunda arkadaşlarınıza sunabilirsiniz.

Adı Soyadı: 
İÇERİK
GÖRÜNÜM DÜZEN
YAZIM İMLA
SUNUM TESLİM
KAYNAKTAN YARARLANMA
TOPLAM PUAN
20 PUAN
20 PUAN
20 PUAN
20 PUAN
20 PUAN
100 PUAN

indir




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder