1 Mart 2012 Perşembe

4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Görevi

4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Görevi, 4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Görevi ödevi, 4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Görevi görevi, 4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Görevi ara, 4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Görevi bul, 4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Görevi hazırla, 4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Görevi çalış, 4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Görevi indir, 4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Görevi download, 4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Göreviçalışması,4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Görevi öğrenci etkinliği, 4. Sınıf Matematik Dersi Aynı Çevre Uzunluğuna Sahip Geometrik Cisimler Proje Görevi fotokopi,

2010 – 2011 ÖĞRETİM YILI 
İLKÖĞRETİM OKULU 4 / D SINIFI 
MATEMATİK DERSİ PROJE ÖDEVİ
Öğrencinin Adı Soyadı:
KONU: Sizden aynı çevre uzunluğuna sahip geometrik şekiller çizmeniz ve bu çizdiğiniz
şekilleri kesip düzgün bir şekilde kartona yapıştırıp afiş şekline dönüştürmeniz isteniyor.
( Geometrik Şekiller: Kare, Dikdörtgen, Dik Üçgen, Üçgen, Daire, Yamuk )
YÖNERGE: Çalışmanızı yaparken aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
1. Çalışmayı nasıl yapacağınızı planlayınız.
2. Çevre uzunluğunun kaç cm olacağına karar veriniz.
3. Geometrik şekilleri çiziniz.( Çevre uzunluğunun aynı olması gerekiyor.)
4. Şekilleri kesip kartona düzgün bir şekilde yapıştırınız.
5. Her şeklin altına çevre uzunluğunu yazınız.
6. Şekilleri boyayınız ve sınıfa sununuz.
7. Ödevi 02.04.2007 tarihinde teslim ediniz.
Kategoriler Ölçütler ve Puanlama Kazanılan Puanlar
4 3 2 1
Ödevlerin Tamamlanması Ödevin tüm bölümleri tamamlanmış. Ödevin çoğu bölümleri tamamlanmış. Ödevin yarısı yapılmış. Ödevin yarısından azı yapılmış.
Doğruluk Ödevin tüm bölümleri doğru yapılmış. Ödevin çoğu bölümü doğru yapılmış. Ödevin yarısı doğru yapılmış. Ödevin yarısından azı doğru yapılmış.
Bilgi Verme Ödevin tamamen anlaşılarak yapıldığı görülüyor. Ödevin büyük bir kısmının anlaşıldığı görülüyor. Ödevin ancak birazı anlaşılmış. Ödev hiç anlaşılmamış.
Yazı Güzelliği Ödev tamamen okunaklı bir yazıyla yazılmış. Ödevde bir iki okunaksız kısım var. Ödevin bazı bölümleri okunaksız yazılmış. Ödevin tamamına yakını okunaksız yazılmış.
Harcanan Zaman ve Emek Ödeve çok fazla emek ve zaman verilmiş. Ödeve yeterince emek ve zaman verilmiş. Ödeve biraz zaman ve emek verilmiş. Ödeve çok az zaman ve emek verilmiş.
Düzen ve Temizlik Ödevin tamamı düzenli ve temiz. Ödevin bir iki yerinde düzensizlik ve karalama var. Ödevin bazı yerlerinde düzensizlik ve karalama var. Ödevin çoğu yerinde düzensizlik ve karalama var.
Zamanlama Ödev zamanında teslim edildi. Ödev biraz geç teslim edildi. Ödev çok geç teslim edildi. Ödev kabul edilemeyecek kadar geç teslim edildi.
Toplam Puan       
Notu
Değerlendirme nasıl yapılır:( toplam puan / 28 X 100 )
Sınıf Öğretmeni

indir

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder