18 Nisan 2012 Çarşamba

5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi

5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi indir, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi ara,i 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi bul, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvalanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi çöz, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi hazırla, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvalanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi yap, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi çiz, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi ödev, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi dereceli puanlama anahtarı, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvalanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi çalışması, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi fotokopi, 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Hayvanları Özelliklerine Göre Gruplandırma Proje Görevi değerlendirme ölçütleri
 İLKÖĞRETİM OKULU 5. SINIF PROJE  GÖREVİ

DERS:     FEN VE TEKNOLOJİ
TEMA:    Canlılar Dünyasını Gezelim Tanıyalım
SÜRE       17 Mayıs 2012  teslim
 KONU:    Çok Sevdiğiniz Bir Hayvanın Özelliklerini Araştırma

YÖNERGE:
1-   Hayvanları özelliklerine göre gruplayınız.
2-   Hayvanların aralarındaki benzerlik ve farklılıkları araştırınız. Hayvanları sınıflandırınız.
3-   Bilimsel olarak hayvanları birbirinden ayırmaya yarayan en belirgin özellikleri hakkında bilgi toplayınız.
4-   Dergi, internet, gazete vb. kaynaklardan seçtiğiniz hayvanın özelliklerini belirten haberleri,  bilgileri arkadaşlarınıza sunmak için hazırlayınız.
5-   Seçtiğiniz hayvana ait varsa oyuncak veya maskotunu da bularak sınıftaki arkadaşlarınıza sunuyu hazırlayınız.
6-  Hazırladığınız bilgileri A4 kağıdına temiz ve yazım kurallarına uygun bir çalışma ile yazınız.
7 -  Araştırmanız sırasında internet veya diğer bilgi kaynaklarından resim ve fotoğraflar bularak çalışmanızı zenginleştiriniz.
8 -  Size verilen süre içinde ödevinizi tamamlayınız. Üzerinde ödevi hazırlayanın adı soyadı, ödevi aldığı dersin adı, ödevin konusu olan kapak sayfası  (Proje kapağı) hazırlayınız. Faydalandığınız kaynakları çalışma sonunda belirtiniz.

DERECELİ PUANLAMA ANAHTARI
                AÇIKLAMA: Yukarıdaki performans ödevi aşağıdaki ölçütler doğrultusunda puanlanacaktır.
indir


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder