5 Nisan 2012 Perşembe

Elektrik Üreten Balıklar Çarpan Balık 600 volt geriliminde yaklaşık 1 amperlik akım üretebilen balıklar olduğunu duymuşsunuzdur. Peki ama bunu nasıl başarıyorlar?

Elektrik Üreten Balıklar Çarpan Balık 600 volt geriliminde yaklaşık 1 amperlik akım üretebilen balıklar olduğunu duymuşsunuzdur. Peki ama bunu nasıl başarıyorlar?, Elektrik Üreten Balıklar Çarpan Balık 600 volt geriliminde yaklaşık 1 amperlik akım üretebilen balıklar olduğunu duymuşsunuzdur. Peki ama bunu nasıl başarıyorlar? bul, Elektrik Üreten Balıklar Çarpan Balık 600 volt geriliminde yaklaşık 1 amperlik akım üretebilen balıklar olduğunu duymuşsunuzdur. Peki ama bunu nasıl başarıyorlar? ara, Elektrik Üreten Balıklar Çarpan Balık 600 volt geriliminde yaklaşık 1 amperlik akım üretebilen balıklar olduğunu duymuşsunuzdur. Peki ama bunu nasıl başarıyorlar? çöz, Elektrik Üreten Balıklar Çarpan Balık 600 volt geriliminde yaklaşık 1 amperlik akım üretebilen balıklar olduğunu duymuşsunuzdur. Peki ama bunu nasıl başarıyorlar? öğren, Elektrik Üreten Balıklar Çarpan Balık 600 volt geriliminde yaklaşık 1 amperlik akım üretebilen balıklar olduğunu duymuşsunuzdur. Peki ama bunu nasıl başarıyorlar? bil,Elektrik Üreten Balıklar Çarpan Balık 600 volt geriliminde yaklaşık 1 amperlik akım üretebilen balıklar olduğunu duymuşsunuzdur. Peki ama bunu nasıl başarıyorlar? araştır, Elektrikli Balık,

14/20. Çarpan Balık 600 volt geriliminde yaklaşık 1 amperlik akım üretebilen balıklar olduğunu duymuşsunuzdur. Peki, ama bunu nasıl başarıyorlar?  

14/20. Elektrikli yılan balığı "seri" ve "paralel" bağlantıların bir bileşimini kullanır. Elektrikli yılan balığının vücudunu Allah çok özel hücreler yaratmıştır. Bu hücrelere beyinden uyarı gönderildiğinde zarlarından geçen akım üretirler. Binlerce hücre seri olarak ve bu serilerde paralel olarak bağlıdır. Bağlantılar yüksek akım oluşturur. Bağlantıların böyle olması balığa zarar vermez. Bu elektriği balık avını yakalamakta kullanmaktadır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder