2 Nisan 2012 Pazartesi

Isıtan Atkı İki parça buz alın, birini yünlü atkıya sarın diğerini dışarıda bekletin. Açıkta kalan daha çabuk eriyecektir. Buzu çabuk eritmesi beklenirken nasıl oluyor?

Isıtan Atkı İki parça buz alın, birini yünlü atkıya sarın diğerini dışarıda bekletin. Açıkta kalan daha çabuk eriyecektir. Buzu çabuk eritmesi beklenirken nasıl oluyor?, Isıtan Atkı İki parça buz alın, birini yünlü atkıya sarın diğerini dışarıda bekletin. Açıkta kalan daha çabuk eriyecektir. Buzu çabuk eritmesi beklenirken nasıl oluyor? deney, Isıtan Atkı İki parça buz alın, birini yünlü atkıya sarın diğerini dışarıda bekletin. Açıkta kalan daha çabuk eriyecektir. Buzu çabuk eritmesi beklenirken nasıl oluyor? ödev, Isıtan Atkı İki parça buz alın, birini yünlü atkıya sarın diğerini dışarıda bekletin. Açıkta kalan daha çabuk eriyecektir. Buzu çabuk eritmesi beklenirken nasıl oluyor? bul, Isıtan Atkı İki parça buz alın, birini yünlü atkıya sarın diğerini dışarıda bekletin. Açıkta kalan daha çabuk eriyecektir. Buzu çabuk eritmesi beklenirken nasıl oluyor? çöz, Isıtan Atkı İki parça buz alın, birini yünlü atkıya sarın diğerini dışarıda bekletin. Açıkta kalan daha çabuk eriyecektir. Buzu çabuk eritmesi beklenirken nasıl oluyor? ara, Isıtan Atkı İki parça buz alın, birini yünlü atkıya sarın diğerini dışarıda bekletin. Açıkta kalan daha çabuk eriyecektir. Buzu çabuk eritmesi beklenirken nasıl oluyor? konu öğren, 


5/20.  Isıtan Atkı İki parça buz alın, birini yünlü atkıya sarın diğerini dışarıda bekletin. Açıkta kalan daha çabuk eriyecektir. Buzu çabuk eritmesi beklenirken nasıl oluyor?  

5/20. Atkı buz parçasına yanan bir şömine gibi ısı veremez. Atkı insan vücuduna sarıldığında vücut ısımızı kaybetmemizi sağlar. Bu sayede ısınmışız gibi his ederiz. Atkı içindeki buzun erimesi geç olur çünkü atkı ısıyı kötü iletir. Yani dışarıdan ısınmasını engeller. Bu sayede erime süresi uzar. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder