2 Nisan 2012 Pazartesi

Sigara Dumanı Sigara dumanı belirli bir yüksekliğe kadar düz giderken, odada esinti olmadığı halde kıvrılır. Neden?

Sigara Dumanı Sigara dumanı belirli bir yüksekliğe kadar düz giderken, odada esinti olmadığı halde kıvrılır.  Neden?, Sigara Dumanı Sigara dumanı belirli bir yüksekliğe kadar düz giderken, odada esinti olmadığı halde kıvrılır.  Neden? bul,Sigara Dumanı Sigara dumanı belirli bir yüksekliğe kadar düz giderken, odada esinti olmadığı halde kıvrılır.  Neden? çöz, Sigara Dumanı Sigara dumanı belirli bir yüksekliğe kadar düz giderken, odada esinti olmadığı halde kıvrılır.  Neden? ara, Sigara Dumanı Sigara dumanı belirli bir yüksekliğe kadar düz giderken, odada esinti olmadığı halde kıvrılır.  Neden? çiz, Sigara Dumanı Sigara dumanı belirli bir yüksekliğe kadar düz giderken, odada esinti olmadığı halde kıvrılır.  Neden? araştır, Sigara Dumanı Sigara dumanı belirli bir yüksekliğe kadar düz giderken, odada esinti olmadığı halde kıvrılır.  Neden? konu kavrama, Sigara Dumanı Sigara dumanı belirli bir yüksekliğe kadar düz giderken, odada esinti olmadığı halde kıvrılır.  Neden? bilgili,

4/20.  Sigara Dumanı Sigara dumanı belirli bir yüksekliğe kadar düz giderken, odada esinti olmadığı halde kıvrılır.  Neden? 

4/20. Yanan sigaran çıkan sıcak duman önce yavaş hızla düz bir şekilde yukarı çıkarken etrafını saran soğuk havanın kaldırma kuvveti etkisi ile duman hızlanır. Hız artınca havada karışıklık olur ve girdap oluşur. Duman kıvrılmaya başlar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder